Пред очите на пътниците на круиза на Royal Caribbean, посветен

...
Пред очите на пътниците на круиза на Royal Caribbean, посветен
Коментари Харесай

Жена скочи от 14-ия етаж пред фенове на Тейлър Суифт ВИДЕО

Пред очите на пасажерите на круиза на Royal Caribbean, отдаден на Тейлър Суифт, жена скочи от палубата.   

Неидентифицирана 66-годишна жена скочи във водата от 14-ия етаж на Allure of the Seas към 21:40 на 22 октомври. 400-те пасажери, останали на борда, бяха хвърлени в безпорядък по-късно, написа Daily Mail. Инцидентът е станал в региона на Насау, столицата на Бахамите.
 Royal Caribbean, Allure of the Seas, круиз, круизен транспортен съд, круизен транспортен съд, самоубийство, скочи от кораба, скочи от палубата Очевидци гледат зад борда Снимка: Daily Mail
38-годишната Ашли Синдако и 67-годишната Мари Синдако са били на борда, когато дамата е скочила. Докато дамите се възстановявали от шока, от високоговорителя се чули алармени сигнали. Ашли се пробвала да напусне палубата, само че вратата била затворена.

„ Вратите бяха затворени, някой ги пазеше и всички викаха: „ Някой е скочил! “, спомня си тя.

Впоследствие Ашли въпреки всичко съумяла да стигне до горната палуба, само че там видяла единствено навалица от пасажери и членове на екипажа в положение на полуда. Всички търсели пътничката зад борда. 

„ Останах там към три часа, просто гледах, молех се и се чудех какво се случва “, сподели очевидката.

Скоро след това различен транспортен съд, Utopia of the Seas, се включил към търсенето. В издирването са взели участие още аероплан и хеликоптер, които са пристигнали на мястото към среднощ. 

Майката и дъщерята останали на горната палуба до 2:00 сутринта, надявайки се на знамение. Кралските бахамски отбранителни сили потвърдиха, че дамата е скочила от 14-ия етаж на кораба.



След като членовете на екипажа научиха за пътничка зад борда, те неотложно почнали издирвателни и избавителни интервенции. Те били подкрепени от екипажи на самолети и хеликоптери от Air Station Miami. На идващия ден обаче издирването е прекъснато. Известно е, че спомагателни екипи на отбранителните сили са издирвали изчезналата жена до към 14:45 ч. на 23 октомври.
 Royal Caribbean, Allure of the Seas, круиз, круизен транспортен съд, круизен транспортен съд, самоубийство, скочи от кораба, скочи от палубата Карта на издирването на дамата, скочила зад борда Снимка: Daily Mail
Говорител на круиза изясни, че от почитание към поверителността гостите не споделят никакви детайлности. Сред пасажерите на кораба бяха стотици почитатели на певицата Тейлър Суифт.

Четиридневната стратегия, наречена " In My Cruise Era ", беше проведена от туристически организации и почитатели на актьора. Swifties (както нейната почитател общественост назовава себе си) се очакваше да създадат „ гривни за другарство “ по време на круиза (фенове вършат тематични бижута за съответни песни или албуми и по-късно да ги разменят по време на концерти) и празненства с костюми на тематика „ Eras “ (името на най-мащабното турне на Суифт, което стартира през 2023 г.).
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР