Сър Иън Маккелън беше откаран по спешност в болница след

...
Сър Иън Маккелън беше откаран по спешност в болница след
Коментари Харесай

85-годишният сър Иън Маккелън беше откаран по спешност в болница, след като падна от сцената по време на представление в Лондон

Сър Иън Маккелън беше откаран по неотложност в болница след трагично рухване отвън сцената по време на зрелище на Player Kings в лондонския спектакъл Noel Coward в понеделник.

85-годишната актьорска легенда изгуби опора по време на напрегната бойна сцена и падна от сцената. След това публиката беше бързо евакуирана от театъра и известена, че представлението ще бъде анулирано. Съобщава се, че ужасяващ член на публиката сподели, че е чул сър Иън да вика: „ Помогнете ми, помогнете ми “ след рухването.

След това артистът споделил „ Моите ръце, моите ръце “ и „ Помогнете ми, помогнете ми “ още веднъж. Снощи се сподели, че сър Иън е " в положително въодушевление " и се чака бързо да се възвърне - с помощта на " брилянтната " NHS. Говорител на театъра сподели: „ Благодаря на нашата аудитория и на необятната общност за техните положителни пожелания след рухването на Иън по време на тазвечерното зрелище на Player Kings.

„ След сканиране брилянтният екип на NHS ни увери, че той ще се възвърне бързо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР