8-годишен пекинез е победител в тазгодишния конкурс за най-грозно куче

...
8-годишен пекинез е победител в тазгодишния конкурс за най-грозно куче
Коментари Харесай

Избраха най-грозното куче в света

8-годишен пекинез е победител в тазгодишния конкурс за най-грозно куче в света .



Със своята дълга и извънредно пухкава четина и изплезен език, Wild Thang, който е израснал в Лос Анджелис, само че в този момент живее в Норт Бенд, Орегон, беше един от осемте финалисти, които се бореха за влиятелната купа.

                 

Това е първата победа за Wild Thang, който е 5-кратен играч в състезанието, провеждана на панаира Sonoma-Marin в северния калифорнийски град Петалума. Пекинезът, чиято собственичка Ан Луис получи 5000 $ парична премия, се класира на второ място три пъти, преди да излезе преди всичко тази година.
 
 най-грозното куче Българска телеграфна агенция

Повечето от четириногите, борещи се за купата " Най-грозно куче " са били осиновени и имат разнообразни увреждания. Победителят Wild Thang да вземем за пример се е заразил с чума от приемен дом , когато е бил дребен.  „ Той оцеля, само че не без трайни вреди “, гласи биографията му.  „ Зъбите му по този начин и не порастват, заради което езикът му остава на открито, а десният му челен крайник е сакат.
 най-грозното куче Българска телеграфна агенция



Подгласник на спечелилият стана възрастен мопс в инвалидна количка на име Рим. Неговите стопани получиха премия от 3 хиляди $, с които да поглезят кучето си, а призьорът завоюва 5 хиляди $. Третото място е за Дейзи Мей, куче от смесена порода с бяла четина, която отнесе премия от 2 хиляди $.
 
 най-грозното куче Българска телеграфна агенция

Миналата година надпреварата беше извоювано от Скутер, съвсем плешиво, 7-годишно китайско качулато куче с обърнати задни крайници.

Състезанието се организира още от 70-те години на предишния век. Годишният конкурс няма за цел да осмива „ грозните “ кучета , а да се забавлява публиката с някои прелестни домашни любимци и да покаже на света, че тези кучета също имат потребност от любящи стопани.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР