37-годишната Ефи Мърфи от Ирландия загуби почти 70 килограма след

...
37-годишната Ефи Мърфи от Ирландия загуби почти 70 килограма след
Коментари Харесай

Удивително: жена отслабна с почти 70 кг и стана кралица на красотата

37-годишната Ефи Мърфи от Ирландия загуби съвсем 70 кг след интервенция на стомашния ръкав и завоюва голям брой трофеи на състезания за хубост. 

Жената сподели, че преди са я наричали „ дебела другарка “, само че в този момент, откакто отслабна, тя се трансформира в същинска хубавица. Ефи реализира загуба на тегло, откакто се подложи на интервенция на стомашния ръкав преди три години. Сега тя показва преимуществата си и зае второ място на конкурс за хубост в Лас Вегас (САЩ), пише Daily Star.

Говорейки за битката си с наднорменото тегло, момичето призна, че в миналото пристрастяването й към храната е било „ бясно “, а диетата й е включвала мазни храни и питиета с доста захар.

„ Можех да седна и да хапвам две ястия за у дома всеки ден, с куп закуски сред тях и може би да пия четири литра газирани питиета дневно. Бях мощно затлъстяла “, сподели тя.
 Жена отслабна със 70 кг и стана кралица на хубостта, кралица на хубостта, хубост, наднормено тегло, затлъстяване, намаляване Жената не можеше да спре да яде Снимка: @effysjourney/Изображения на корицата  Жена отслабна със 70 кг и стана кралица на хубостта, кралица на хубостта, хубост, наднормено тегло, затлъстяване, намаляване
Големият й размер даже й попречил да пътува по света с децата и някогашния си брачен партньор: държавното управление на Нова Зеландия й отхвърли виза заради наднорменото й тегло, считайки пътуването за „ рисково за здравето “. Ефи имаше непоколебим тримесечен период за наново кандидатстване и стартира диетата Шейк и загуби 19 кг за нула време, осигурявайки си позволение за пътешестване. Не всичко обаче беше толкоз безпрепятствено: бракът й се разпадна, а депресията я принуди още веднъж да напълнее и даже повече от преди.

През юни 2019 година Ефи направи крачката и легна под ножа в Турция за интервенция на стомашния ръкав, която в профил 90% от стомаха ѝ. Операцията й коства 2550 лири стерлинги.

„ Беше ужасно, само че това е най-хубавото нещо, което в миналото съм правила, и бих го направила още веднъж. Но би трябвало да си душевен квалифициран за това, тъй като това е голяма смяна. Не става въпрос единствено за външния ти тип, само че и за това по какъв начин всички хората към теб са привикнали с обстоятелството, че си занимателен пълен другар, че смяната може да разсъни подозрение в тебе, тъй като те виждат, че не се справяш добре, ” сподели тя.
 Жена отслабна със 70 кг и стана кралица на хубостта, кралица на хубостта, хубост, наднормено тегло, затлъстяване, намаляване Жената се трансформира в суперзвезда на конкурс за хубост, получавайки разнообразни титли Снимка: @effysjourney/
Въпреки компликациите, Ефи се радва на своя изменен живот. Тя е цялостна с сила и към този момент може да релаксира с децата си Айслинг, Сиан и Оли, да се разхожда по плажа и да обува чорапи – задача, която преди беше непостижима за нея. Тя също се трансформира в суперзвезда на състезанието за хубост, печелейки купите Mrs Ireland 2017 и Mrs International Curve 2018 и даже стана втора на Regency International Pageant в Лас Вегас.

Изданието отбелязва, че след интервенция пациентите нормално следват прецизна диета и режим на извършения, с цел да насърчат загубата на тегло и да обезпечат вярното укрепване. Диетата нормално се състои от течни и пасирани храни в продължение на няколко седмици, след което последователно към диетата се прибавят твърди храни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР