Разкриха кой е истинският Джак Изкормвача след 136-годишна мистерия благодарение

...
Разкриха кой е истинският Джак Изкормвача след 136-годишна мистерия благодарение
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО!: Разкриха кой е истинския Джак Изкормвача след 136-годишна мистерия

Разкриха кой е същинският Джак Изкормвача след 136-годишна тайнственост с помощта на непредвиден ДНК-тест.

Самоличността на Джак Изкормвача е тайнственост, с която полицията, а по-късно и светът на феновете на същински закононарушения се борят от много време. През годините са изказвани най-различни изказвания. Между тях са и съмнения, че е внук на кралица Виктория или прочут френски художник.

Това е най-прочутият сериен палач в историята. Повечето от това, което знаем за Изкормвача, е какво е направил с пет от доказаните си жертви.

Но доказателствата от една от тях накараха създател да твърди, че „ най-сетне е разобличил “ индивида зад убийствата.
Четвъртата жертва на Изкормвача е жена на име Катрин Едоус, която е открита мъртва на 30 септември 1888 година, същата нощ, когато Изкормвачът убива и Елизабет Страйд.
На мястото на убийството на Едуардс е имало шал, който е бил взет у дома от един от служителите на реда на мястото на престъплението и по-късно е продаден на търг и закупен от Ръсел Едуардс. Той го подлага на ДНК тест, който открива петна от кръв и сперма върху шала, като кръвта съответствува с потомък на Едуардс.

Според Mirror Едуардс твърди, че петната от сперма са съвпаднали с ДНК на отдалечен родственик на един от най-известните обвинени за изнасилването – Аарон Космински.

ДНК доказателствата сочат, че Джак Изкормвача в действителност е бил еврейски преселник от Полша на име Аарон Космински.

Снимка: Х

Едуардс написва книга, наречена „ Името на Джак Изкормвача “, в която разпознава Космински като печално известния сериен палач, а в този момент има нова книга, наречена „ Името на Джак Изкормвача “. В книгата той още веднъж сочи Космински, като написа, че съгласно полицията той е изпитвал „ огромна ненавист към дамите, изключително към проститутките, и е имал мощни склонности към убийства “.

Снимка: Скрийншот

Твърденията за приемане на ДНК доказателства от шала обаче са и оспорвани през годините.

През 2014 година специалистът по изкормвачи Андрю Смит съобщи, че за разрешаването на случая „ трябват съдебномедицински доказателства, а такива няма “ и че е „ доста малко евентуално “ всички ДНК доказателства върху шала да не са се замърсили през годините. Мик Рийд от Университета на Нова Англия написа в The Conversation, че достоверността на шала е под въпрос и случаятй към момента е доста отворен.

Едуардс е предиздвикал доктор Яри Лухелайнен от Ливърпулския университет „ Джон Мур “ да извърши съдебномедицински разбор на шала, само че по време на първичната работа по ДНК independent заяви, че съгласно редица специалисти е позволена „ сериозна ДНК неточност “. Те настояват, че той е позволил „ неточност в номенклатурата “, която, в случай че бъде поправена, би свързала ДНК с „ повече от 99 % от хората с европейски генезис “.

Остава да гадем дали казусът с Изкормвача е завършен, или същинската идентичност на Джак към момента остава мистерия?

 

Източник – LAD Bible/Превод:SafeNews

Още вести четете в: Живот, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР