Най-малко осем души са загинали при пожар в голяма офис

...
Най-малко осем души са загинали при пожар в голяма офис
Коментари Харесай

Най-малко 8 загинали при пожар в офис сграда в Москва

Най-малко осем души са починали при пожар в огромна офис постройка край Москва, заяви регионалният шеф Андрей Воробьов, представен от BBC. Служители на службата за изключителни обстановки са удостоверили пред държавната осведомителна организация ТАСС, че единствено един човек е бил избавен от пожара в горящата постройка във Фрязино , на към 25 км  североизточно от столицата.

 
A factory building is on fire in the Moscow Region. Thick smoke is billowing from the structure, a TASS correspondent reports.

Video: Sergey Savostyanov/TASS
— TASS (@tassagency_en)
Двама души са починали, откакто са скочили от прозорец , до момента в който шестима други са били затрупани откакто вътрешността на офиса се е срути в пламъците, написа Воройов в обява в обществените мрежи. Онлайн фрагменти от мястото демонстрират гъст пушек, който се издига от горните етажи на осеметажния комплекс.

Има спорни сведения за предназначението на постройката. Някога в него се е помещавал изследователският институт " Платан " и отбранителната промишленост, съгласно ТАСС.
 
 Москва пожар БГНЕС

В изказване до организацията от Ruselectronics, съветска компания за електроника, съобщи, че сг радата е частна благосъстоятелност от 90-те години на предишния век.

34-годишен мъж е бил откаран в болница в тежко положение, до момента в който двама пожарникари също са лекувани за пострадвания, получени при пожара.  Местните служби за незабавна помощ оповестиха, че мъжът е единственият човек, избавен от пламъците.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР