Работниците в страната ще имат повече права и по-добра защита

...
Работниците в страната ще имат повече права и по-добра защита
Коментари Харесай

Тереза Мей: След Брекзит работниците у нас ще са по-добре защитени от тези в ЕС

Работниците в страната ще имат повече права и по-добра отбрана след Брекзит, сподели Тереза Мей.

Британският министър председател през днешния ден приказва пред Камарата на общините (долната камара на Народното събрание на Обединеното кралство) съобщи, че излизането на Англия от Европейския съюз ще има доста позитивни последствия за Острова. " Една от тях е това, че ние ще можем да въведем по-високи стандарти в отбрана за служащите и чиновниците, които ще се радват на повече права от техните сътрудници в Европа ", сподели от парламентарната естрада стопанката на Даунинг стрийт 10. Тя още уточни, че ще продължи да води договаряния с управлението на Европейски Съюз.

Лидерът на опозицията Джереми Корбин упрекна държавното управление, че не води транспарантна политика. " Вие се надпреварвате с времето единствено и единствено да постигнете персонални цели ", сподели още лидерът на Лейбъристката партия.

Лейбъристите са последователи на така наречен мек Брекзит. Този вид планува Островът и останалите 27 членки на Европейски Съюз да запазят свободното придвижване на хора, артикули и капитали от двете страни на Ламанша. При възможен корав Брекзит сред Британия и Европа ще има митнически надзор. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР