Пътник в бързия влак между Видин и Курило е ударил

...
Пътник в бързия влак между Видин и Курило е ударил
Коментари Харесай

Пътник е нападнал кондуктор в бързия влак Видин-Курило

Пътник в бързия трен сред Видин и Курило е блъснал с юмруци кондуктор . На видеоклип, публикуван във Фейсбук, се вижда нападението – мъж заплашва и бута служителя на пода, като в същото време му крещи, предава „ NOVA “.

Конфликтът е зародил на 17 май . Според описанието същият нападател е провокирал сходен скандал през 2023 година във влака за Стара Загора и по-късно се е барикадирал в купето. Наложило се е да бъде изведен от полицейски чиновници, разяснява Тодор Тодоров , шеф на вътрешна сигурност и ръководство при рецесии в „ БДЖ-Пътнически транспорти “. Той обаче няма удостоверение дали става въпрос за същия човек.

Сега нападателят е закупил билет за втора класа . Той е пробвал да отвори преходната врата към локомотива , само че началник-влакът го е извел и му е направил забележка. Впоследствие той се е настанил на място в първа класа.

„ Кондукторът му споделил да се трансферира във втора класа, той се е съгласил, само че когато кондукторът се отдалечава, го атакува и му нанася удари в лицето и в главата “ , разяснява Тодоров.

Служителите на реда са открили нападателя, само че Тодоров не знае дали е бил задържан .

iskra.bg/obuchenie-za-barza-reaktsiya-i-evakuatsiya-pri-bedstvie-se-provede-v-umbal-plovdiv/

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР