Председателят на НФСБ Валери Симеонов прочете декларация срещу изнесените от

...
Председателят на НФСБ Валери Симеонов прочете декларация срещу изнесените от
Коментари Харесай

„Атака“ се разграничиха от декларацията на Валери Симеонов срещу Йончева

Председателят на НФСБ Валери Симеонов прочете декларация против изнесените от журналистката Елена Йончева данни против министърът на културата. Малко по-късно последва реакция от партия „ Атака “, които се разграничиха от прочетеното то Симеонов, тъй като не бил акредитиран.
Г-н Симеонов си разреши да чете декларация от името на парламентарната група на Обединени патриоти, с което водещият на съвещанието, господин Емил Христов непозволено и в нарушаване на правилника му даде думата. Депутатът не бе акредитиран. Това съобщи депутатът от " Атака " Павел Шопов пред публицисти в Народно събрание, оповестява Novini.bg.

В тази връзка ние от партия „ Атака “ се разграничаваме от него. Би следвало това да направи и цялата парламентарна група на Обединени патриоти, добави той. Шопов посочи, че не приказва за казаното от господин Симеонов всъщност, а приказва за правната страна на въпроса.

„ Имаме чисто официални терзания по отношение на тълкуването на текста на Чл. 54, алинея 6. Той не трябва да прави такива оферти от името на групата, защото е много рисково “, съобщи депутатът от Атака.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР