Последните 48 часа бяха едни от най-сложните след началото на

...
Последните 48 часа бяха едни от най-сложните след началото на
Коментари Харесай

Бивш генерал от ЦАХАЛ: Войната между Израел и Хамас ще продължи 3...

Последните 48 часа бяха едни от най-сложните след началото на войната с Хамас като 12 бойци от ЦАХАЛ бяха убити в боевете в линията Газа, осем от които в град Рафах, отбелязва Българска телеграфна агенция.

 

„ ЦАХАЛ са си сложили за цел да смажат Хамас. Всеки, който носи оръжие в Газа, би трябвало да почине. Всички оръжия би трябвало да бъдат отнети. Почти цяла Газа е в ръцете ни и можем да действаме относително умерено “, съобщи ген. Айтам.

 

„ Войната ще продължи към три години – една година към този момент е зад нас, идната година е за война в Ливан, а годината по-късно е да се тормозим за нещата, свързани с Иран “, добави той.

" Няма смисъл да се тревожим за на следващия ден, до момента в който дейностите са към момента в начален етап “, сподели Ейтам, потвърждавайки задачата на ЦАХАЛ за разбиването на Хамас.

 

„ В продължение на 20 години бяхме самодоволни. Това, което можеше да бъде елементарен бурен за унищожаване, в този момент е цяла гора. Нашите цели са елементарни, измерими и постижими: всеки, който държи оръжие, без значение дали противотанков гранатомет или „ Калашников “, би трябвало да почине “, заключи ген. Ейтам, представен от изданието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР