73-годишният медик, бивш изпълнителен директор на Александровска болница и Агенцията

...
73-годишният медик, бивш изпълнителен директор на Александровска болница и Агенцията
Коментари Харесай

Силви Кирилов от ИТН ще открие 50-ия парламент

73-годишният доктор, някогашен изпълнителен шеф на Александровска болница и Агенцията по трансплантации, е най-възрастен всред народните представители и като доайен получава правото да води откриващото съвещание, заяви БНР.

 

Кирилов не за пръв път ще даде началото на работата на новоизбран парламент. Така да вземем за пример той удари първия пленарен звънце на 47-ото Народно заседание.

Общественото радио осведоми още, че през днешния ден управленията на парламентарно показаните обединения са прецизирали техническите въпроси като реда за протичане на първото съвещание и разпределението на местата в зала. Разпределението се резервира като в 49-ия парламент. Разликата е, че Българска социалистическа партия към този момент ще разполага единствено с едно място на първия ред, а депутатите от „ Величие “ ще бъдат настанени откъм гърба зад представителите на ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Отхвърлено е било предлагането на Има Такъв Народ и „ Възраждане “ Народното събрание да заседава в историческата постройка на Народно събрание. От ГЕРБ Съюз на демократичните сили, Движение за права и свободи и Политическа партия Демократична България са се оповестили срещу, а от „ Величие “ са се въздържали, настояват участници в срещата. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР