От 1 септември 2022 година трудовите възнаграждения на всички преподаватели

...
От 1 септември 2022 година трудовите възнаграждения на всички преподаватели
Коментари Харесай

Вдигат заплатите в МУ-Варна

От 1 септември 2022 година трудовите хонорари на всички преподаватели и чиновници в Медицински университет – Варна ще бъдат обновени. Увеличението ще е с 10 %, реши Академичният съвет на свое съвещание извършено на 19.09.2022 година Това оповестиха от образователното заведение.

Решението е взето по отношение на постигнатите високи резултати в резултат на напъните и всеотдайната работа на преподавателите и чиновниците в Медицински университет – Варна, както и  успешно извършената кандидатстудентската акция за банкет на студенти. 

След сполучливата кандидатстудентската акция за банкет на студенти през академичната 2022/2023 година в МУ-Варна се усилва броят на обучаваните студенти, като броят им към този момент е над 6300, от които близо 1900 са задграничните студенти от над 50 страни от целия свят. Благодарение на вложенията в съвременни и високотехнологични способи и средства на преподаване по всички предклинични и клинични дисциплини, университетът се утвърди като водач в страната и в Европа, пишат още от МУ-Варна.

Академичното управление на Медицински университет – Варна сърдечно благодари на всички преподаватели и чиновници за ежедневните старания, полагани за реализиране задачите на Университета.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР