Волейболистът Матей Казийски пристига за откриването на новото спортно съоръжение

...
Волейболистът Матей Казийски пристига за откриването на новото спортно съоръжение
Коментари Харесай

Матей Казийски открива „Бийч Арена Бургас“ на 1 юни

Волейболистът Матей Казийски идва за откриването на новото спортно оборудване навън „ Бийч Арена Бургас “. Събитието е на 1 юни, от 9.00 часа.

Казийски ще се включи в показателен гейм по плажен волейбол, както и обучителна подготовка с деца на Северния плаж.

На същото място, от 9.00 ч. до 13.00 ч., ще се проведат демонстрации по плажен волейбол с клуб " Beach Volley Burgas ", както и интернационален екипен шампионат по плажен тенис със състезателен клуб " Бийч тенис Бургас ". Ще има и щафетни игри за деца, проведени от " Fit Kids " благодарение на спортните клубове по плажен тенис, волейбол и други Всички тези интензивности са част от тематичния уикенд " Fun&Sun ", който Община Бургас посвещава на децата и спорта.

В рамките на откриването на новата зона за плажни спортове ще се проведат още атрактивни съревнования. Локацията ще бъде хазаин на екипен интернационален шампионат по плажен тенис за мъже, дами и ветерани.

Събитието се провежда от Спортен клуб " Бийч тенис Бургас " с поддръжката на локалната Община и Българската федерация по тенис. Турнирните мачове ще се организират на новоизграденото оборудване " Бийч Арена Бургас " на най-малко осем стадиони. Турнирът се явява разкриване на летния състезателен сезон в Бургас и на календара на шампионатите по плажен тенис, като в него присъединяване ще вземат най - положителните играчи на България в този спорт.

През целия летен на " Бийч Арена Бургас " ще има надпревари по плажен волейбол, плажен тенис, плажен футбол, плажно ръгби, текволи, текбол и плажен доджбол. Зоната ще разполага с 3 корта за плажен волейбол, 4 корта за плажен тенис, игрище за плажен футбол/ръгби. Сред удобствата са душове и съблекални, плажен бар, озвучаване и осветяване за тренировки и събития във вечерните часове.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР