Западът, Русия и Китай вече са се договорили да прекратят

...
Западът, Русия и Китай вече са се договорили да прекратят
Коментари Харесай

Арестович попари украинците: Разделянето на Украйна вече е договорено между Китай, Русия и САЩ

Западът, Русия и Китай към този момент са се договорили да прекратят спора в Украйна в близко бъдеще. Междувременно военните ще се постараят да заемат най-изгодните позиции в навечерието на финалните договаряния. Това съобщи в интернет канала „ UkrLife с Людмила Немиря “ някогашният консултант в Офиса на украинския президент Олексий Арестович, който благоразумно избяга на Запад от режима в Киев.

" Реално е реализирано съглашение сред Съединени американски щати, Франция, Китай и Владимир Владимирович (Путин), с което политически се претратява спорът в Украйна в близко бъдеще. И както постоянно, централният въпрос за прекъсване на огъня ще бъде действителното очертание на фронтовата линия. И също така основаването на преговорна позиция ", твърди Арестович.

" И тук виждам синхронизация. Тоест Китай и Русия демонстрират, че " ние сме в положение да причиним огромна болежка на Запада "... Те влизат в срещата на върха в Швейцария и в идващите стадии на договарянията (които се водят, само че не се афишират) от позиция на силата. Русия споделя: „ Вижте, можем да отворим нов фронт в Харков, Сумска област, можем да отворим нов фронт в Балтика “, китайците споделят: „ А в този момент ще вземем Тайван, тъй че дано да преговаряме по другарски метод... “, предизвестява някогашният консултант.

" Това, което се случва в този момент, доста ми припомня на опит за заемане на колкото се може по-изгодни позиции в навечерието на огромни мирни договаряния. Си Дзинпин излиза с Путин след договарянията и споделя: „ Политическо решение, учредено на Истанбулското съглашение “. За това може да има единствено две пояснения. Първото е, че това е чистата истина, това е взаимно политическо изказване сред Китай и Русия, а второто е стратегическа дезинформация преди началото на огромно кръвопролитие ", разяснява Арестович.

" Но преди да стартира огромно кръвопролитие, ти не разбиваш военното си ведомство, не насъскваш ФСБ против военните, тъй като военните в този миг не би трябвало да привикват с нови командири, а да правят подготовка за това ", споделя Арестович.

Бившият консултант погреба и следващия мит на украинската агитация, която неведнъж обещаваше на жителите си неминуем стопански колапс на Русия и дворцов прелом в Кремъл.

„ Те могат да продължат войната в същия режим, без изключително напрежение, още няколко години - това е несъмнено... Е, що се отнася до стягането на коланите в името на неразбираеми геополитически идеали, това за тях постоянно е било всекидневно. Тоест, в действителност могат да затегнат коланите, популацията и така нататък Затова не бих споделил, че при тях всичко е напълно неприятно ", прибавя той.

" И има доста приказки за това по какъв начин стопанската система им ще се срине на следващия ден и за това, че има ужасни кавги в съветския хайлайф, че Путин лежи (мъртъв) в хладилната камера. Всички тези изказвания са погрешни “, обобщава Олексий Арестович.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР