Той е с най-нисък процент на смъртност при пътнотранспортни произшествия

...
Той е с най-нисък процент на смъртност при пътнотранспортни произшествия
Коментари Харесай

Този прекрасен остров е най-безопасното място за пътуване през 2024 г.

Той е с най-нисък % на смъртност при пътнотранспортни катастрофи - двама души на 100 000
Лятото, даже и когато е прекомерно горещо, към момента си остава сезонът, в който пътуваме най-вече и като се изключи че е значимо да изберем най-хубавия за нас маршрут, от решаващо значение е да останем в сигурност. Това стартира с избора на уместно място, през което да шофирате, а специалистите от Moneybarn Car Finance имат няколко хрумвания.

Компанията разгласява своя лист на най-безопасните страни за пътешестване по света, който е основала, като е анализирала цените на горивата и таксите по света, качеството на пътищата, размера на търсене в Гугъл за " пътешестване " във всяка дестинация и смъртните случаи по пътищата на 100 000 души. След като преглежда всички данни, екипът дефинира Исландия за най-безопасното място, написа Travel+Leisure.
 Снимка: iStock by Getty Images
В своите констатации отчетът отбелязва, че Исландия " има най-нисък % на смъртност при пътнотранспортни катастрофи - двама души на 100 000 души, което отразява акциите за повишение на публичната информираност по отношение на практиките за безвредно шофиране и стабилната инфраструктура за понижаване на произшествията ". Отбелязва се също, че годишно има повече от 31 000 търсения на " пътешестване по пътищата на Исландия ", което демонстрира какъв брой доста хора желаят да изпитат характерната магия, която може да обезпечи едно пътешестване по пътищата на Исландия. И като бонус означи, че относително ниските разноски за гориво и зареждане на електрически автомобили също не са от изгода.

На второ място се подрежда Норвегия, за която компанията изяснява, че също има невисок % на смъртност по пътищата - 2,1 на 100 000 души, а страната освен  това може да се повали с фантастични, висококачествени пътища, които обезпечават безпроблемно шофиране. 

Челната тройка се добавя от Швейцария, която също има доста невисок брой смъртни случаи по пътищата - 2,2 на 100 000 души, ниски разноски за гориво и зареждане на електрически автомобили, както и доста висока оценка на качеството на пътищата - 6,3 от 7. След нея се подреждат Швеция, Обединеното кралство, Япония, Дания, Германия, Испания и Финландия, които допълват топ 10 на най-безопасните места.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР