Екипът на Отделението по съдова и ендоваскуларна хирургия на УМБАЛ

...
Екипът на Отделението по съдова и ендоваскуларна хирургия на УМБАЛ
Коментари Харесай

Безплатни прегледи за диабетици от съдовите хирурзи на УМБАЛ „Света Екатерина“

Екипът на Отделението по съдова и ендоваскуларна хирургия на УМБАЛ „ Света Екатерина " афишира при започване на юни безвъзмездни прегледи за пациенти с диабет над 55 -годишна възраст.

Кампанията е за профилактика и информиране на пациентите за вероятните съдови затруднения от захарния диабет и за методите на ранна диагностика и лекуване.

Консултациите ще се проведат в интервала 3-7.06.2024 година от 11.00 до 13.30 часа на адрес: гр. София, бул. Пенчо Славейков 52А, Хирургичен блок Б, кабинет „ Съдова хирургия ".

Желаещите да се прегледат могат да го създадат след авансово записване на телефони 02/9159635 и 02/9159627, без да е належащо направление от персонален доктор.

Най-честите и най-тежки затруднение от диабета са съдовите болести. Диабетът е един от главните рискови фактори за атеросклероза и хронична артериална непълнота на крайниците. Профилактиката и предварителната защита са от първостепенна значимост за ранното диагностициране, лекуване и опазване виталните функционалности на крайниците.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР