Ако ви попитат кое е едно от местата, на които

...
Ако ви попитат кое е едно от местата, на които
Коментари Харесай

Тоалетна с гледка към Космоса? Мисията изпълнена

Ако ви попитат кое е едно от местата, на които най-вече обичате да релаксирате вкъщи, отговорът надали ще бъде тъкмо... тоалетната .

За основаната във Флорида компания Space Perspective обаче, това явно е верният избор , тъй като измежду любопитните атракции за нейните галактически туристи е.. тоалетна с панорама към Космоса .
               

Всъщност концепцията за пътуването ще е пасажерите да се разходят до ръба на галактическото пространство посредством капсула под налягане, окачена на високотехнологичен балон , само че защото то лишава най-малко 6 часа, напълно разумно е на борда да има и опция за облекчение на естествените потребности .

Концепцията на дизайнерите Дан Уидоус и Изабела Трани са разисквани с основателката на Space Perspective Джейн Понтър и по този начин се появява вариантът с име " тоалетна с панорама към Космоса " . Практически видяно, всеки пътник има опция да се облекчи, до момента в който гледа към звездите и оста на земята .



" Всъщност искахме просто да имаме място, на което хората да отделят малко време за себе си и мислите си ", изяснява Джейн. Космическата екскурзия ще коства на искащите 5 хиляди $, само че както се споделя, не всеки ден можеш да гледаш звездите, до момента в който се отдаваш на естественото в теб ... 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР