Надзорният съвет на НЗОК ще разглежда Годишния отчет за изпълнението

...
Надзорният съвет на НЗОК ще разглежда Годишния отчет за изпълнението
Коментари Харесай

Надзорът на НЗОК ще гледа годишния отчет на Касата

Надзорният съвет на НЗОК ще преглежда Годишния доклад за осъществяването на бюджета и  Годишния доклад за активността на Касата за 2023 година Това излиза наяве от дневния ред на съвещанието на Надзора, което ще се организира на 28 май.

По време на съвещанието Надзорът ще разиска отчет с разбор за здравноосигурителните заплащания за медико-диагностична активност и систематизирана информация от шефовете на РЗОК за броя профилираните медицински действия и цената им за 2-ро тримесечие на 2024 година с оферти. Ще бъде прегледана и систематизираната информация от шефовете на РЗОК по отношение на осъществяването на одобрените месечни стойности за активност м. март 2024 година на изпълнителите на болнична здравна помощ и разбори по критерии за препоръчани корекции на месечни стойности по подписаните контракти с лечебните заведения след 1 март.

В дневния ред е включено и постъпило предложение за повишение равнището на възнаграждение на лекарствени артикули за нервна система (код по АТС – подредба „ N “) и дихателна система (код по АТС – подредба „ R “).

Дневния ред може да видите 
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР