Официален представител на Папуа Нова Гвинея казва, че броят на

...
Официален представител на Папуа Нова Гвинея казва, че броят на
Коментари Харесай

Официални лица съобщават за над 2000 затрупани от свлачище в Папуа Нова Гвинея

Официален представител на Папуа Нова Гвинея споделя, че броят на жертвите на свлачището е три пъти по-висок от оценката на Организация на обединените нации и държавното управление публично е поискало интернационална помощ, до момента в който организация на Организация на обединените нации преразглежда изчислението.

Правителствен чиновник на Папуа Нова Гвинея сподели на Организация на обединените нации, че се счита, че над 2000 души са били затрупани живи от свлачището в петък и публично изиска интернационална помощ.

Правителственият представител е почти три пъти повече от оценката на Организация на обединените нации в планинската сърцевина на островната нация в Южния Пасифик. Досега са открити останките единствено на шестима души.

Оценките за жертвите варират доста след бедствието и остава неразбираемо по какъв начин чиновниците са определили броя на засегнатите хора.

Международната организация по миграция, която работи в тясно съдействие с държавното управление и поемането на водеща роля в интернационалния отговор, не е трансформирало прогнозния си брой на смъртните случаи от 670 в неделя, в оч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР