Огромни колони от автомобили се образуваха на Граничния пункт Кулата

...
Огромни колони от автомобили се образуваха на Граничния пункт Кулата
Коментари Харесай

Сезонът на отпуските е причина за дългите колони на ГКПП Кулата

Огромни колони от коли се образуваха на Граничния пункт " Кулата " тази заран. В часовете преди обяд опашката за излизане от България доближи към 6 километра. Според гранична полиция повода за скупчването е огромният брой пътуващи български и румънски туристи към гръцките курорти. Интензивно беше и придвижването през граничния пункт Илинден - Ексохи.

Кулата, Петрич

От рано сутринта придвижването към граничен пункт „ Кулата " бе натоварено. Не липсваха и произшествия. В региона на тунел „ Железница " неспазена отдалеченост стана причина за лека злополука. И до момента в който на Е-79 въпреки и постепенно, колите се движеха, на Кулата пътуващите трябваше да чакат в километрична колона, която съвсем не помръдваше.
Огнян Досев:Тръгнал съм на отмора, обаче не мога да стигна, малко е задръстено и не са планували инфраструктурата.Мъж и жена в кола: Това е всяка събота и неделя. Всяка. Може би не са тактично направени нещата с една промяна. Нека да видят и да преценяват 2 смени, когато е пиков сезон и да се възстановяват нещата.Кармен Георгиева: Това не е работа не е прекарване. За първи път ми се случва, избирам нашето море, само че уредено не в тоя тип, в който е сега.
С напредването на деня се повишаваше и температурата на пътя. Жегата в допълнение изнерви чакащите водачи.
Христина Стайкова: В този бус няма климатик. Ще чакаме като сме тръгнали.Кармен Георгиева Около 30 минути на тоя зной, горещина без климатик се оправяме в този момент с отворени прозорци единствено, само че не е прелестно.Мъж: Оборудвани с всичко, най-много с самообладание. А ко няма самообладание...България брате, друго нема какво да е.
През целия ден всички гишета на " Кулата " работеха на цялостни обороти, като чиновниците ревизираха пътуващите оптимално бързо на омекотен режим. Освен от коли, на дълги опашки на границата се редяха и тежкотоварните камиони.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР