Новата партия, с която бившият премиер на БСП Жан Виденов

...
Новата партия, с която бившият премиер на БСП Жан Виденов
Коментари Харесай

Партията на Жан. Кой влиза в нея

Новата партия, с която някогашният министър председател на Българска социалистическа партия Жан Виденов се завръща в политиката - " Лява опция ", за първи път излезе с публично известие до медиите.

Формацията, която направи поръчка да се яви на предварителните избори на 11 юли, ще бъде структурирана след 11 юни, когато публично ще бъде определен и неин водач.

" Перестройката " приключва с позор и всеобщо пренебрежение пред очите ни, само че надеждна, постоянна и общоприемлива опция няма. Нещо повече - рисковете от изменничество на националните ползи в интервала на политическото безвремие нарастват. Международните трендове в района и в света са по-тревожни от всеки път през последните три десетилетия.

Само Лявата Алтернатива може да устои на сриването на без друго скромния стандарт на живот и на самата, непрекъснато рушаща се, нова българска междинна класа. Макар и с леви убеждения, ние сме в съюз със здравите консервативни инстинкти, съхранили българщината през столетията. Нямаме (и в никакъв случай не сме имали) съмнения в битката против безумните и антихуманни хрумвания за " пост човечество и промишленост ".,се споделя в изказването.

В листата с имената вършат усещане някогашният министър на опазването на здравето Мими Виткова, някогашният министър на промишлеността в държавното управление " Беров " Румен Биков, Дончо Конакчиев - някогашен вицепремиер в държавното управление на Виденов, някогашния народен представител от " Атака " Станислав Станилов, както и Петя Паликрушева.

На първо място в листата е Иван Атанасов от Асеновград, апетитен за основател. Той е показан като финален началник на младежката организация на Българска комунистическа партия, народен представител от 1994 до 1998 година В момента бил началник на компании за първокласен интернационален туризъм и спорт.. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР