Неприятна новина от лагера на националния ансамбъл по художествена гимнастика

...
Неприятна новина от лагера на националния ансамбъл по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Неприятна новина от ансамбъл ни разочарова цяла България

Неприятна вест от лагера на националния отбор по художествена гимнастика разочарова цяла България. Златните девойки няма да могат да нападат купата на идното международно състезание, което ще се организира в интервала 27-31 октомври в японския град Китакюшу.

Олимпийските шампионки от Токио 2020 пропущат шампионата поради травма на Лаура Траатс, оповестиха от Българската федерация по художествена гимнастика. Световният шампионат трябваше да е последното съревнование в кариерата на девойките от сегашния състав на ансамбъла. Те бяха оповестили това след извоюваното златно олимпийско отличие преди два месеца.

„ Нашите девойки отпътуваха извънредно добре готови и с голямо предпочитание да завоюват последното си съревнование като тим. Вчера ансамбълът ни е провел две тренировки и след втората Лаура Траатс получава доста мощна и остра болежка. Веднага е извършена консултация с лекаря на тима доктор Добрев, който е решил, че контузията на Лаура е сериозна и присъединяване на тима е невероятно. Всички девойки съжаляват извънредно, щабът също, само че здравето е над всичко и това е единственото вярно решение в този миг “, оповестиха от БФХГ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР