Байерн Мюнхен вярва, че Томас Тухел е оставил преговорите за

...
Байерн Мюнхен вярва, че Томас Тухел е оставил преговорите за
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен е „убеден“, че Томас Тухел е имал тактика на Манчестър Юнайтед по време на преговорите с мениджъра

Байерн Мюнхен има вяра, че Томас Тухел е оставил договарянията за нова договорка да се провалят, защото той към този момент е спретнат да замести Ерик загар Хаг в Манчестър Юнайтед, съгласно отчети.

През февруари беше оповестено, че Тухел ще напусне Байерн в края на сезона, като клубът не съумя да завоюва Бундеслигата за първи път от 12 години, до момента в който Байер Леверкузен на Шаби Алонсо доминираше в лигата.

По-рано този месец стана ясно, че Тухел и Байерн договарят за нов контракт. Оттогава обаче Тухел разкри, че " не са постигнали съглашение " и шефът на Бърнли Венсан Компани към този момент е на линия да го замести на " Алианц Арена ".

„ Това е последната ми конференция “, сподели Тухел преди провалянето на Байерн с 4-2 от Хофенхайм в последния им мач за сезона. „ Имаше диалози, само че не постигнахме съглашение, тъй че решението от февруари към момента е в действие. “

И съгласно Билд, Байерн са „ уверени “, че Тухел е оставил тези договаряния да се провалят, тъй като той „ към този момент има обезпечена работа в Манч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР