Запознайте се с майката, която плаща на сина си да

...
Запознайте се с майката, която плаща на сина си да
Коментари Харесай

Мама плаща на сина си да се справя добре на изпитите GCSE и предлага бонус от £100 за всяка постигната най-висока оценка

Запознайте се с майката, която заплаща на сина си да се оправя добре на изпитите му GCSE - със £100 за всяка оценка девет реализирани.

Лин Бийти, на 47, излезе с концепцията преди повече от 30 години, когато беше единствено на 16 години. След като разкрила, че нейните другари са били възнаградени за резултатите си, Лин обезверено желала родителите й да последват образеца й - само че те отказали. Оттогава Лин се зарече, че в случай че в миналото има техни деца, ще направи същото.

Така че тя измисли бонусна скица за 16-годишния си наследник, който сега е в по средата на изпитите си. За всяка степен 3 (D/E до U) или по-ниска ще получим £0. Оценка 4 (C/D) ще му донесе £10, оценка 5 (C) £25, степен 6 (B) £40, степен 7 (A) £50, степен 8 (A*) £75 и степен 9 (A**) £100.

Тя пресмята, че ще заплати на сина си към £600 за неговите 10 резултата, въз основа на плануваните му оценки. Стратегията на Лин се сблъска с противоположната реакция от други родители, които сложиха под въпрос решението й да възнагради рез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР