Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк смята, че той

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк смята, че той
Коментари Харесай

Победителят от Man Utd Treble предлага да наследи Ерик тен Хаг - „Доказах, че мога да се справя“

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк счита, че той може да бъде индивидът, който да размени Ерик загар Хаг на Олд Трафорд.

Холандецът е изправен пред нестабилно бъдеще след ужасяващ сезон. Твърди се, че той може да бъде уволнен от сър Джим Ратклиф, даже в случай че изведе Червените дяволи до ФА Къп против съседите Манчестър Сити на Уембли.

Вече са рекламирани редица заместители. Ратклиф е огромен почитател на треньора на Англия Гарет Саутгейт, до момента в който Киърън Маккена се обрисува като един от любимците да поеме юздите.

Йорк - трибъл победител с Червените дяволи през 1999 година - даде мнението си за позицията на Ten Hag и има вяра, че той заслужава опцията да поеме. Единственият мениджърски опит на някогашния нападател беше с австралийския Macarthur FC, само че съумя да завоюва сребро.

Говорейки пред Mail от името на Fastest Payout Online Casinos, Йорк сподели: „ Характерът, методът, по който се натъквам, знам по какъв начин да упражнявам, дребното опит в образованието, което имам, хората, които о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР