Когато се появят на публично място, принцеса Кейт и принц

...
Когато се появят на публично място, принцеса Кейт и принц
Коментари Харесай

„Кошмарният“ навик за вечеря на принц Уилям, който подлудява Кейт Мидълтън

Когато се появят на обществено място, принцеса Кейт и принц Уилям наподобяват съвсем идеални, само че както множеството дългогодишни двойки знаят прекомерно добре - от време на време това са най-малките неща, които в действителност могат да стартират да мелят предавките към другата ви половина.

Уилям има един съответен табиет за вечеря, който брачната половинка му счита за безспорен „ призрачен сън “ и може да не е това, което очаквате от нормално формалния предстоящ крал. Като член на кралското семейство от раждането си, той е прекарал цялостен живот в образование на равнища на етикет, на които множеството хора за благополучие в никакъв случай няма да бъдат подложени, само че това не значи, че маниерите му по време на хранене са изцяло съвършени от самото начало. - за огромно оскърбление на брачната половинка му Кейт, която е от 13 години, която за първи път срещна Уилям, до момента в който учеха в университета Сейнт Андрюс.

Кейт като че ли инцидентно разкри недоволството си от питателните привички на брачна половинка си, до момента в който бяха на посещаване в база на RAF в Кипър през 2018 година Двойк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР