ИЗВЪНРЕДНО: Голям пожар бушува във Варна! Снимка: Фейсбук Пламналият огън е

...
ИЗВЪНРЕДНО: Голям пожар бушува във Варна!
Снимка: Фейсбук Пламналият огън е
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Голям пожар бушува във Варна!

ИЗВЪНРЕДНО: Голям пожар бушува във Варна!

Снимка: Facebook
Пламналият огън е в постройка при Крайезерния път във Варна, оповестиха от полицията в крайморския град. Три дами са откарани в болница след пожара. Слава Богу те са в относително положително положение.

Друг служащ от прилежащ на опожарената постройка склад също е откаран за обзор в лечебно заведение. Състоянието му е положително.

Сигналът за случая е подаден към 13:00 часа през днешния ден. Пожарът е избухнал в склад на Крайезерния път във Варна, заради мощния вятър огънят е отишъл и към прилежащ магазин, от който пожарникарите са избавили трите дами.

ИЗВЪНРЕДНО: Голям пожар бушува във Варна! 25.05.24 15:37 Бойко Борисов шокиращо: „ Кирил Петков си призна пред мен, че той е разпоредил противозаконния ми арест “ 25.05.24 14:59 Чака ни заплашителен поврат на времето! 25.05.24 14:32 БПЦ предложения Вселенският патриарх Вартоломей на интронизацията на Български патриарх 25.05.24 14:17 На Европейски Съюз му писна: Израел да разреши на Организация на обединените нации да го проверява за геноцид в Газа 25.05.24 13:46

На мястото са изпратени незабавно пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка. Незагасена цигара или късо съединяване са най-верроятните версии, по които работят проверяващите.

Причината ще бъде изяснена след окончателното потушаване на пожара и огледа, който занапред ще бъде изработен. Потушаването на огъня продължава и сега. Работата по случая продължава.

Снимка: Facebook

Източник: Вести

Очаквайте детайлности!

Още вести четете в: България, Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР