Пеп Гуардиола подкрепи Байерн Мюнхен да назначи Венсан Компани за

...
Пеп Гуардиола подкрепи Байерн Мюнхен да назначи Венсан Компани за
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола дава присъда за шокиращия ход на Венсан Компани в Байерн Мюнхен

Пеп Гуардиола поддържа Байерн Мюнхен да назначи Венсан Компани за нов управител и призна: „ Имам най-високо мнение за работата му. “

Байерн се доближава към договорка Компани да стане техен идващ началник след напускането на Томас Тухел в края на сезона. Белгийският треньор изведе Бърнли до купата в Чемпиъншип през 2022/23, макар че не съумя да ги задържи във Висшата лига този сезон.

Докладите допускат, че Компани може да бъде назначен скоро, защото Байерн се пробва да притегли новия си управител на борда след сложен сезон. Германският гранд не съумя да завоюва трофей за първи път от 12 години и загуби купата в Бундеслигата от Байер Леверкузен на Шаби Алонсо.

Въпреки че Компани не съумя да задържи Бърнли във висшата лига и постоянно се бореше против някои от по този начин наречените „ елитни “ тимове в дивизията, Гуардиола, който работи с някогашния бранител три години по време на тяхното време в Манчестър Сити, има вяра, че би бил сполучливо предопределение за Байерн, в случай че бъде определен.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР