НАЙРОБИ, Кения (AP) — Преден екип от служители на кенийската

...
НАЙРОБИ, Кения (AP) — Преден екип от служители на кенийската
Коментари Харесай

Предварителен екип на кенийската полиция напуска Хаити, тъй като международната мисия се забавя

НАЙРОБИ, Кения (AP) — Преден екип от чиновници на кенийската полиция, които оценяваха готовността, преди да бъдат ситуирани многонационални сили за потушаване на насилието в Хаити, се завръща вкъщи откакто плануваното разполагане беше отсрочено заради логистични проблеми.

Екипът би трябвало да се върне от Хаити в понеделник, откакто предложи закъснение на разполагането, което по-късно беше оповестено от президента.

Старши Кенийски чиновник, който отхвърли да бъде назван, защото не е формален представител, сподели, че базите към момента са в развой на създаване и са нужни значими запаси, в това число транспортни средства, преди да може да се реализира разполагането на първите 200 служители на реда от Кения.

разгръщането трябваше да стартира тази седмица, само че президентът Уилям Руто сподели, че ще бъде отсрочено с три седмици.

Базата, от която ще работи полицията, е подготвена на към 70% и има потребност от сигурни хранилища за оръжейна, съгласно старшия чиновник, който беше в предния екип.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР