Младите европейски социалисти изразиха пълна подкрепа към българските си съмишленици

...
Младите европейски социалисти изразиха пълна подкрепа към българските си съмишленици
Коментари Харесай

Младите европейски социалисти подкрепиха българските си съмишленици

Младите европейски социалисти показаха цялостна поддръжка към българските си съидейници в битката против корупцията, беззаконието и авторитаризма в ръководството на България.
Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия благодари за мощната позиция, в която се споделя:

“Ние, младите европейски социалисти, мощно поддържаме нашите български сътрудници, които се борят против олигархията, която ръководи България през последните 10 години. Заставаме до тях в битката против корупцията, беззаконието и авторитаризма”.

В документа се декларира мощна поддръжка за всички форми на мирни митинги, които са в сходство със законите на България и остро се осъждат всевъзможни форми на полицейско принуждение против протестиращите, които се пробват да върнат естествения, либерален и транспарантен политически живот на страната.

“Като най-голямата младежка организация в Европа настояваме за незабавна оставка на българското държавно управление и осъществяване на транспарантни избори, които ще запазят мира и ще възстановят страната от политическата криза”, уверени са младите европейски социалисти.

“Радваме се да забележим толкоз доста млади и образовани хора, които се борят за своите права и свободи в България. Нашето потомство е будно и няма да зачита никакви форми на авторитаризъм в Европа и по света”, се показва в позицията.

„ Млади българи, продължавайте да се борите за вашето право да живеете в свободна, мирна и развита страна, ние сме ви тил! ", декларират от най-голямата младежка организация в Европа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР