В момента ситуацията е много по-различна от тази през 2014

...
В момента ситуацията е много по-различна от тази през 2014
Коментари Харесай

Радан Кънев: Думите на К. Петков и акад. Денков за реванш ги разб...

" В момента обстановката е доста по-различна от тази през 2014 година и Реформаторският блок (РБ). Не мисля, че ПП-ДБ ще има същата орис като на Република България. Нещата са доста разнообразни и нямат нищо общо. Всичко се е трансформирало. В момента има напълно разнообразни феномени. Геополитическата обстановка също е радикално изменена. Темата дали ПП-ДБ ще има същата орис като Република България е опит да се подмени един доста значим диалог за бъдещето на сегашната коалиция ", безапелационен бе той.

 

Ние нямаме място в ръководството в сегашния парламент. Ясно е, че през днешния ден се организират съвещания за образуване на кабинет. Ние ясно декларирахме, че няма да участваме в подобен кабинет и не виждам за какво през днешния ден трябваше да губим времето на ГЕРБ.

 

" Критиката е нещо хубаво и значимо, само че би трябвало да се оферират положителни решения. ПП-ДБ в никакъв случай не е имала групов орган за взимане на решения. Създаването на един подобен орган е едно положително предложение. В ПП-ДБ би трябвало да има ясни и транспарантни процеси за взимане на решения. Няма по какъв начин да отговоря по какъв начин са вземани до момента решенията. Ролята на съпротива е доста комплицирана. Ясно е, че Демократична България стоят няколко хрумвания по-вдясно от Политическа партия по икономическите въпроси. Затова би трябвало да имаме един общ стопански екип. Ето това също е едно положително предложение. Аз не приказвам за раздробяване на ПП-ДБ, а за метод да се променим. Не желая да разясня тематиката за оставките на сътрудниците. Ние би трябвало да имаме подготвеност да работим по един нов метод отсега нататък и да формираме същински съдружни органи ", добави Радан Кънев.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР