Локация, локация, локация. Това са трите най-важни фактора при покупка

...
Локация, локация, локация. Това са трите най-важни фактора при покупка
Коментари Харесай

Първа копка на нов жилищен комплекс

Локация, локация, локация. Това са трите най-важни фактора при покупка на жилище. Доказателство за това е фактът, че от жилищен комплекс „ Алея “ към този момент са продадени 34 жилището на 30 купувача при междинна цена от 1450 EUR/кв.м с Данък добавена стойност. Комплексът се намира навръх метростанция „ Мизия “ до Нов български университет и на 3 до 5 минути от учебни заведения и детски градини и на 7 минути от Нов български университет. До центъра на София с подземната железница се стига за 10 минути, а до летището – за 30 минути.

Строителството ще продължи 30 месеца. Това е първата фаза от комплекса. След нея се планува да стартира построяването на втората, която ще бъде ситуирана на втората част от терена.

През идните две години и половина ще бъдат построени 21 000 кв.м жилищна повърхност. Комплексът ще включва още под земята и надземен паркинг, ресторант и два магазина.

„ Мисията ни е реализирането на капиталови планове, които посрещат потребностите на актуалния клиент за устойчива витална среда, съчетавайки жанр, улеснение, съвременни технологии с високо качество на осъществяване “, сподели Цветослав Русков, който се занимава със строителство над 20 години. Той е построил Mall Pleven, „ Астра “ на столичния бул. „ България “, „ Адела “, „ Амая “.

„ Гледката е неповторима. Средата е добра – необятно е, има доста въздух, което ни сграбчи. Това ни е най-големия план. Останалите са по-малки, като се изключи този при моста „ Чавдар “ “, добавя Русков.
















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР