Корнелия Нинова коментира скандала с песента за Лена Бориславова и

...
Корнелия Нинова коментира скандала с песента за Лена Бориславова и
Коментари Харесай

Нинова прегърна Лена, настъпи Радев

Корнелия Нинова разяснява абсурда с песента за Лена Бориславова и екшъна с дъщерята на Румен Радев, който сама забърка с провокативни въпроси към шефа на Българска национална телевизия Емил Кошлуков в парламентарната комисия по просвета.

-->
Скандалът с парчето „ Уморена кака Лена ”, направено върху чалга шлагера от 90-те „ Хищна хиена ”, тресе трети ден страната.

„ Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота с изключение на неистини за " Капитан Андреево " и за мафиоти, има и комизъм. Нека се посмеем дружно “, написа в профила си във Facebook водача на „ ИТН “ Слави Трифонов, като показа „ Песен за Лена “.

Политическа партия излезе с афиш на Лена и надпис „ Всички за един ”, закани се да съди сценаристите на Трифонов. Те пък дадоха отговор, че нищо не са писали, песента била национално творчество, което намерили в интернет.

„ Недопустимо. Нямам пояснения за такова нещо и като политик, и като жена. Тя беше подложена на неприемлив напън, не се прави такова нещо в политиката. Очевидно желаят да обиден Кирил Петков през нея “, съобщи Нинова.

В четвъртък Нинова попита Кошлуков дали дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, ще снима във филм на Българска национална телевизия.

„ Тази полемика доста необичайно бе изопачена. Изслушването на Кошлуков бе във връзка, че с пари на данъкоплатците се излъчват филми, които се излъчват по държавната телевизия, а ги показва в светлина, в която ги принизява. След два такива кино лентата за Левски и за Ботев, малкия екран тръгнала да финансира трети “, уточни тя и съобщи, че питането на Българска социалистическа партия е било по отношение на изявленията и изказванията на самия режисьор.

Попитахме правилно ли е, реакцията обаче ме изненада - даже да попиташ очевидно е проблем. Питаш и по-късно се излиза една вълна на негативизъм.

Ще сезираме Съвет за електронни медии за филмите за Ботев и Левски, закани се тя и още веднъж уточни, че с държавни пари в държавната телевизия си убиваме героите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР