Герасим Георгиев-Геро е чисто нов човек! Актьорът ударно отслабна за

...
Герасим Георгиев-Геро е чисто нов човек! Актьорът ударно отслабна за
Коментари Харесай

Геро качил кила след тежка катастрофа! Днес актьорът отслабва с фитнес и операция


Герасим Георгиев-Геро е чисто нов човек! Актьорът стремително отслабна за ролята си на водещ в шоуто „ Като две капки вода “ и наподобява, че най-накрая печели борбата с килограмите.

Геро е свалил към 20 килца и към този момент се усеща надалеч по-добре в тялото си. Това докара до доста спекулации по какъв начин е съумял да се стопи толкоз бързо, само че в последна сметка самият артист изплю камъчето в предаването „ На кафе “.

Първоначално Геро се пошегува, че Рачков му е споделил да се вземе в ръце, и той по тази причина слабее, само че след това даде сериозен отговор.

„ Спазвам някакъв режим, само че генералното е, че си направих бариатрична интервенция в София при доцент Гроздев. Сега съблюдавам режим. Всичко е наред, под надзор, без опасности и се усещам добре “, съобщи артистът.

Въпросната интервенция прави ефикасни промени в храносмилателната система, с цел да подкрепи намаляването на тежестта. Бариатричната хирургия употребява разнообразни техники за понижаване на размера на стомаха или ограничение на усвояването на хранителни субстанции от червата, или композиция от двете.

49-годишният артист не е имал проблеми с килограмите досега, в който не претърпява тежка злополука. През 2000 година край Казанлък той се удря в камион в насрещното придвижване, като виновността е напълно на водача на тежкотоварното транспортно средство. Зад колата на Геро се движат неговите родители, които изпадат в потрес, когато виждат по какъв начин синът им катастрофира. За благополучие, Геро се отървава без съществени контузии, само че стресът е голям. Той даже върви при известна турска баячка, която му лее патрон и му оказва помощ да преживее кошмара. Въпреки това след злополуката Геро стартира стремително да пълнее, което му основава проблеми.

Спортът също не е непознат за Геро. Дълги години той тренира футбол, битка и танци, само че стопира интензивно да спортува, откакто къса ахилес. Футболът остава огромна пристрастеност за артиста, който е върл почитател на „ Левски “ и „ Манчестър Юнайтед “. Геро даже на няколко пъти посети стадион „ Олд Трафорд “ в Англия, като също по този начин не пропуща мач и на „ сините “ от София.

Преди две години Герасим се зае със съществено фитнес предизвикателство . което също му оказа помощ в битката с килограмите. Той бе първият участник в акцията Get in Shape (Влез във форма - от англ.) на webcafe, която има за цел с вдъхновяващи образци на известни лица да насърчи повече хора да извърнат внимание на физическата си форма.

„ На човек би трябвало да му се даде рамо, опора, малко би трябвало сподели тогава Геро.  Видях един ведри, млади и съществени хора, които желаят да ми оказват помощ. Движението е доста значимо, това е положително начало и съм окуражен да вляза във форма. „ До избрана възраст постоянно съм бил интензивно спортуващ човек. Години наред танци битка, футбол. Уикендите сме ритали с часове. Но в един миг пострадах от разкъсване на ахилесовото сухожилие, след това претърпях злополука, която ми обърна метаболизма, и малко по малко взех да изоставям нещата. “

Все отново фитнесът и хранителният режим не са задоволителни и Геро се взема решение да направи интервенцията, като резултатите от нея са повече от впечатляващи. Актьорът получава поддръжката и на брачната половинка си Цвета, с която са дружно от дълги години и имат към този момент пораснала щерка „ Геро е един естествен брачен партньор и татко - споделя за него Цвета. Разликата е, че е ангажиран и го виждаме по-рядко вкъщи Пътува непрекъснато, а аз съм с ненормирано работно време и това поддържа брака ни. "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР