Съпредседателят на ПП Кирил Петков е бил с охрана на

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков е бил с охрана на
Коментари Харесай

Кирил Петков бил с охрана на НСО заради заплахи за живота му

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков е бил с защита на Националната работа за защита поради закани за живота му. Това заяви самият той в пост във фейсбук.

Колата на НСО била блъсната от граждански автомобил, който лишил преимуществото му. При случая почина водачът на цивилния автомобил, а пасажерът до него - брачната половинка за умрелия, беше пирета в болница с пострадвания.



“Моята защита беше свалена от НСО през януари 2023 година Впоследствие в Министерство на вътрешните работи постъпи информация за директна опасност за живота ми и междуведомствена комисия, в която вземат участие и другите служби, ми назначи защита заради тази опасност. Знам, че поради смяната на нашата България, за която се боря, си навличам и доста недоброжелатели. Моето семейство също е наясно с рисковете, които поемам. След този сигнал за опасност се разпореди и непрекъснато полицейско наличие пред дома ми. Така че тази защита изобщо не е “придобивка ” от властта и не поисквам на никого, заради такава причина да му се назначава защита. Не се върша на воин, просто спекулациите по тази тематика бяха ужасяващи и желая хората да знаят истината ”, показва Петков във фейсбук.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkiril.petkov.104%2Fposts%2Fpfbid0pgtNNdRP7Vtt1XunDihNcycVNWzsu6PKB6vecMeUXjo6kK1G2Gk3KWDiZjg6vLwFl&show_text=true&width=500&is_preview=true " width= " 500 " height= " 307 " style= " border:none;overflow:hidden " scrolling= " no " frameborder= " 0 " allowfullscreen= " true " allow= " autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share
Той прецизира, че по време на случая е седял на задната седалка от дясно - наложителното място за сядане по протокол.

“Много скърбя за загубата на живота на лидера и в този момент просто се надявам, че бързата реакция на хората от спешна помощ и пожарната, хората, които незабавно се притекоха на помощ, да докара до спасяването най-малко на живота на Красимира (съпругата на починалия водач - б.р.), посредством и на невероятния екип в болничното заведение сега. Нито сме бързали за нещо, нито е имало указания да се бърза - следващи ужасни медийни спекулации ”, декларира Петков.

От своя страна НСО приканиха за възпиране от спекулации.

Петков оповестява, че държи връзка с медицинския екип, който се грижи за потърпевшата Красимира и, че към този момент положението на дамата е устойчиво.

“Аз видях по какъв начин си отиде един човешки живот и какъв брой сме нежни всички, и знам, че би трябвало да сме по-смирени ”, приключва Петков, като преди този момент оповестява, че се вършат редица спекулации по отношение на злополуката и в тона на предизборната акция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР