Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков хвърли повече светлина за катастрофа,

...
Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков хвърли повече светлина за катастрофа,
Коментари Харесай

Кирил Петков за катастрофата с автомобил на НСО: Всичко се използва за кални политически внушения

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков хвърли повече светлина за злополука, в която взе участие колата на НСО, с която той се придвижва. Според Петков " случаят се употребява с политически цели, с цел да се вършат погрешни внушения за него.

" Прочетох в последните дни ужасни спекулации и виждам, че за доста хора няма граници на човешкото - всичко се употребява за кални политически внушения. Няма да им давам отговор, само че е значимо обществото да знае няколко обстоятелството, с цел да не го заблуждават озверели политици, за които явно граници няма ", споделя той на страницата си във Facebook. 

" Моята защита беше свалена от НСО през януари 2023 година В последсвие в Министерство на вътрешните работи постъпи информация за директна опасност за живота ми и междуведомствена комисия, в която вземат участие и другите служби, ми назначи защита заради тази опасност. Знам, че поради смяната на нашата България, за която се боря, си навличам и доста недоброжелатели. Моето семейство също е наясно с рисковете, които поемам. След този сигнал за опасност се разпореди и непрекъснато полицейско наличие пред дома ми. Така че тази защита изобщо не е “придобивка ” от властта и не поисквам на никого заради такава причина да му се назначава защита. Не се върша на воин, просто спекулациите по тази тематика бяха ужасяващи и желая хората да знаят истината ", показва той.

Допълва, че " държа връзка с екипа, който се грижи за Красимира, брачната половинка в случая, и им благодаря, че ме държат в течение по няколко пъти дневно за нейното положение. Засега ситуацията й е устойчиво и всички се надяваме с Божията помощ, тя да продължава да се усъвършенства. Ще продължа всеки ден да проследявам положението й и, каквото зависи от мен, ще го направя, с цел да оказа помощ ". " По време на случая седях на задната седалка от дясно - наложителното ми място за сядане по протокол. В продължение на близо 40 минути бях във видео конферентен диалог с моя екип като случаят се случи по време на този диалог. Затова не следях придвижването и по какъв начин се случи всичко. Следващите си дейности описах в подробност в предходен пост. Много скърбя за загубата на живота на лидера и в този момент просто се надявам, че бързата реакция на хората от спешна помощ и пожарната, хората, които незабавно се притекоха на помощ, да докара до спасяването най-малко на живота на Красимира, посредством и на невероятния екип в болничното заведение сега. Нито сме бързали за нещо, нито е имало указания да се бърза - следващи ужасни медийни спекулации ", коментира някогашният министър председател.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР