Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес отрече съобщенията в испански

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес отрече съобщенията в испански
Коментари Харесай

Шави Ернандес: Клубът ми предаде, че трябва да запазя спокойствие и да продължа да работя със същата отдаденост

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес отхвърли известията в испански медии, че управлението обмисля неговото уволняване, тъй като е споделил, че неприятните финанси на клуба ще му попречат да се конкурира с Реал Мадрид.

„ Клубът ми съобщи, че би трябвало да запазя успокоение и да продължа да работя със същата мотивация и отдаденост. Нищо не се е трансформирало “, сподели Шави на конференция преди семейството против Райо Валекано.

Почти всички въпроси, с които се сблъска, бяха по отношение на спекулациите в испанската спортна преса, че президентът на клуба Жоан Лапорта е отчаян от Шави.

„ Ситуацията е доста сложна, на първо място на икономическо равнище, с цел да се състезаваме с нашите топ противници, без значение дали е Реал Мадрид или тимове в Европа “, сподели той

„ Не знам и не ме интересува от кое място идва тази информация. Имам поддръжката на президента и Деко, нашия състезателен шеф ", сподели някогашният полузащитник на Барселона.

Нито Лапорта, нито клубът са създали обществени изказвания по отношение на слуховете. От клуба споделиха, че нямат коментар.Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР