ЕКСКЛУЗИВНО: Семейството на малко момиченце, което почина от ръцете на

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Семейството на малко момиченце, което почина от ръцете на
Коментари Харесай

Семейство на малко момиченце, убито от нелегален имигрант, споделя емоционална история, има за цел да предприеме действия в Конгреса

ЕКСКЛУЗИВНО: Семейството на малко момиченце, което умря от ръцете на незаконен преселник през октомври, се бори за попречване на сходни нещастия в бъдеще посредством смяна на най-високите равнища на ръководство.

Тригодишната Мади Хайнс беше убита, когато Габриел Артеага, който беше търсен от имиграцията на Съединени американски щати и Customs Enforcement (ICE) и не е имал шофьорска брошура, твърди се, че е минал на знак " Стоп " и се е врязал в страничната част на фамилния джип.

Смъртта на Мади е това, което кара нейния кръстник, републиканския щатски представител Стюарт Джоунс, да се кандидатира за Конгреса и да предприеме дейности за разрешаване на граничната рецесия, в това число депортиране на милиони хора, пребиваващи нелегално в Съединени американски щати. Бягането му е подкрепено от майката на Мади, Челси, която счита, че Бог е обезпечил мир на фамилията й след нещастието.

Тригодишната Мади Хайнс беше убита от незаконен преселник, минал знак „ стоп “ и се блъснал в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР