Жена сподели за (не)очакваната добрина, която сторила непозната към нейната

...
Жена сподели за (не)очакваната добрина, която сторила непозната към нейната
Коментари Харесай

Добрина! Светлана намери карта с код и не се поколеба

Жена показа за (не)очакваната доброта, която сторила непозната към нейната майка.

Дамата от Монтана изгубила скъпа движимост - дебитна карта и кода, с който можело да се изтеглят парите. Те обаче били открити от Светлана - която не се поколебала да потърси законната собственичка на пластиката.

Това станала благодарение на социлната мрежа Фейсбук. За негативно време тя съумяла да се свърже с околните ѝ, а по този начин въпросът бил организиран.

" Наясно съм, че надалеч не всеки щеше да постъпи по този начин и това ме кара още по-високо да оценявам постъпката ѝ. Още един път благодаря, Светлана! ", написа дъщерята на пострадалата Майя Н.

Вижте целия ѝ роман за положителното, споделен в една от групите на Монтана във Фейсбук:

" От сърце благодаря на Светлана Славейкова за добрината, която през вчерашния ден стори, за честността и човечността. След като откри изгубената дебитна карта на майка ми, дружно с пин кода в плика от банката, тя написа във Фейсбук за това и по този начин се свързахме. Картата е получена и аз още един път благодаря на Светлана за огромното сърце! Наясно съм, че надалеч не всеки щеше да постъпи по този начин и това ме кара още по-високо да оценявам постъпката ѝ. Още един път благодаря, Светлана! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР