Информация за нерегламентирано събиране и разделяне на отпадъци в София

...
Информация за нерегламентирано събиране и разделяне на отпадъци в София
Коментари Харесай

Градското развитие на София ще се обсъжда на две събития днес

Информация за нерегламентирано събиране и делене на боклуци в София и екологичните и обществени проблеми, свързани с него, е тематиката на втората полемика от поредицата " Диалози за София ", която ще се организира от 18 часа през днешния ден. Два часа по-късно основният проектант на града Здравко Здравков ще показа свършеното от неговия екип за града до момента и какви са проектите му за в бъдеще. Освен това архитектът ще заяви елементи за идния конкурс за нов образ на площад " Света Неделя ".

" Диалози за София " е част от самодейността за основаване на дълготрайна и тактика за развиване на града - " Визия за София ", която се създава от екип от специалисти, управителен от проектант Любо Георгиев. Диалозите се провеждат взаимно с Форум " Гражданско присъединяване " /Citizen Participation Forum с финансовата поддръжка на Столична община, " Програма Европа ". Събитието ще се организира на 19 юли (четвъртък) oт 18:00 до 19:30 ч. в изложба " Структура " на ул. " Кузман Шапкарев " 9.

В полемиката ще вземат присъединяване специалисти от администрацията, неправителствени организации и бизнеса, както и всички искащи да споделят мнението си жители. Целта е на база да показаната информация да се потърсят вероятните решения на обществения и екологичния проблем с отпадъците.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР