Хилтън София официално беше обявен за „Градски хотел на годината“.

...
Хилтън София официално беше обявен за „Градски хотел на годината“.
Коментари Харесай

За пореден път: Хилтън София се утвърждава като лидер в градския туризъм

Хилтън София публично беше разгласен за „ Градски хотел на годината “. Петзвездният столичен хотел беше определен за победител на тазгодишното издание на Българските туристически награди от влиятелно интернационално жури с членове от Съединени американски щати, Швейцария, Англия и България.

Високият приз беше връчен от заместник-министъра на туризма Павлин Петров на Живко Иванов - шеф ръководство на активи в компанията вложител на хотела „ Галакси Инвестмънт Груп “.

„ Обновяването на Хилтън София е една от знаковите капиталови начинания за нас, като задачата ни беше да превърнем един хотел - планиран преди повече от тридесет години, в най-модерния градски хотел в столицата “, показа Живко Иванов от „ Галакси Инвестмънт Груп. „ Интегрираме концепцията „ Парк в хотела и хотел в парка “ дружно с най-съвременните решения в хотелиерството и конферентните пространства. Изцяло обновените пространства дават извънредно преживяване, в което природата се слива с модерния дизайн, като по едно и също време с това показахме, че петзвездното качество е водещо и без аналог “. Създадохме изключителни обществени зони - питейни заведения и заведения за хранене, с които целим да превърнем Хилтън София в център за срещи освен за жителите на столицата, само че и за гостите на града, добави той.

Шестото издание на Българските туристически награди се организира в град Царево в партньорство с Министерството на туризма и Оперативна стратегия Туризъм – София. Събитието беше почетено от Министъра на Вътрешните работи - Калин Стоянов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР