Има знак от зодиака, който без угризения можем да наречем

...
Има знак от зодиака, който без угризения можем да наречем
Коментари Харесай

Кой е подлият зодиакален лъжец, който никога не се разкайва

Има знак от зодиака, който без скрупули можем да назовем максимален измамник

Никой не желае да живее в неистина и никой не желае да го назовават измамник. Хората обаче не престават да се лъжат един различен. Някои го вършат по-често, други по-рядко. Но да се отхвърля самият факт би било просто неуместно.

Астролозите считат, че склонността към неистина зависи от това под каква зодия е роден човек. Затова някои от тях се смятат за най-измамните представители на зодиака. Интересно, познавате ли такива хора?

Живот в машинация

Едва ли има човек, който обича да го лъжат. Да живееш в неистина е непоносимо и горчиво. Но по какъв начин да не се хванете на стръвта на класическия измамник, който е привикнал да бъде остроумен? Астролозите са сигурни, че е задоволително да разберете под кой знак на зодиака е роден индивида.

Например, назовават Стрелецът най-премия знак на зодиака. Хората, свързани с него, избират да споделят истината и да изискват от другите същото отношение към себе си. Стрелците са директни и почтени, борят се за правдивост, тъй като в живота им няма място за неистини.

Въпреки това, от време на време представителите на този знак се надценяват. Те могат да обещаят да създадат неща, които просто не могат. Ако Стрелецът мами, най-вероятно по този метод той желае да реализира задачата си. Прави го за лична полза.

Козирозите не обичат да лъжат, за тях това е неестествено. Но от време на време въпреки всичко им се постанова да го създадат. Често това е насилствена мярка, вследствие на която представителите на този знак ще изпитат възприятие за виновност и разкайване.

Овните не обичат да крият истината и са подготвени да я кажат даже на най-близкия човек очи в очи. И го вършат много безогледно, без да се тормозят от възприятията на другите. Родените под знака на Овен не вършат това преднамерено. В последна сметка те са привикнали първо да правят избрани неща, а по-късно да мислят за следствията от тях. Интересното е, че е доста елементарно да се измами Овен, защото това е един от най-лековерните знаци на зодиака.

Девите са директни и няма да скрият това, което мислят. В живота главното нещо за тях е да бъдат почтени и да запазят достолепието си. Тази зодия обаче от време на време би трябвало да лъже, само че по-скоро принудително. Девите вършат това доста деликатно, с цел да не бъдат обвинени в неистина.

Най-измамните знаци на зодиака

Телците не обичат да лъжат, тъй като лъжата ги кара да излязат от зоната си на комфорт. Ако би трябвало да лъжат, сигурно ще изпитат дискомфорт. Често хората, родени под този знак, са принудени да лъжат поради боязън от смяна.

Лъвовете са много егоистични по природа. Те са подготвени на всичко, с цел да реализиран задачите си. Често употребяват неистини, с цел да се самоутвърдят и да наподобяват в очите на другия човек по-добри, в сравнение с са в реалност. Но в това време лъжата може да изиграе жестока смешка с Лъвовете и да съсипе репутацията им.

Водолеите могат да лъжат, само че не постоянно са склонни да го вършат! Те избират горчивата истина пред сладките неистини. И всичко това, тъй като пресмятат авансово следствията от дейностите си и схващат, че лукавството не води до нищо положително.

Везните постоянно имат проблеми със самочувствието . Те постоянно лъжат, с цел да наподобяват по-добри. В същото време е съвсем невероятно да ги хванете в неистина. Освен това представителите на този знак постоянно страдат от двуличие в общуването с другите хора. Те споделят това, което събеседникът им желае да чуе.

Рибите са остроумен знак, който е податлив да лъже за лична полза. Лъжата в живота на такива хора е защитна реакция, инструмент, с който пазят своя нежен вътрешен свят. Освен това родените под знака на Риби постоянно се самозалъгват. Те живеят в собствен измамлив свят, в който истината боли.

Основното трио лъжливи зодии

Раците ценят персоналното си пространство и се „ отварят “ към малко хора. Затова постоянно им се постанова да мълчат и да лъжат, с цел да не позволен хората да се приближат до тях. Случва се представителите на този знак да мамят околните си и даже себе си по-често, в сравнение с им се желае. За такива хора истината може да бъде доста неуместна, тъй като лъжата се трансформира в тяхното всекидневно избавление.

Втората лидерска позиция в нашата селекция е решително заета от Скорпионите. Те са хора, които са привикнали да лъжат, с цел да се предпазят от другите. Това е тип самоотбрана, нужна мярка. И работата е там, че Скорпионите са един от най- уязвимите знаци на зодиака.

Наричат ги ​​най-хитрият знак от зодиака. Най-често те не лъжат, а единствено мълчат, което в допълнение обърква другите хора. Понякога употребяват ловкост и неистина в името на отмъщението.

Е, знакът Близнаци оглавява нашата ранглиста . Това обаче не е изненадващо, тъй като те имат лицемерен темперамент. Вятърничеви са и са лекомислени, което постоянно проваля хората, родени под този знак. И лъжата за тях става просто игра. Те лъжат не с съответна цел, а просто за развлечение.

Близнаците лъжат и когато не знаят какво да създадат в дадена обстановка. Това е защитна реакция, табиет. С чужд и противен човек представителите на този знак могат да се държат учтиво и по-късно да приказват неприятни неща зад тила му. Двойствеността е естествена линия на Близнаците.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР