Метеорологичните карти показват кога британците ще се радват на летни

...
Метеорологичните карти показват кога британците ще се радват на летни
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Новите карти стават червени, показвайки точната дата, на която британците ще цвърчат при 23C по-горещо

Метеорологичните карти демонстрират по кое време британците ще се радват на летни температури, защото живакът надвишава 20C.

WXCharts демонстрира точната дата, на която нацията ще се къпе във високи температури. Нова карта стана мрачно оранжева, което демонстрира скачането на живака на дата в не толкоз далечното бъдеще в няколко области на Обединеното кралство.

Новината ще бъде добре пристигнала за милионите хора, които харчат своите Банков празник в понеделник с жълто предизвестие за гръмотевични стихии. Системите за ниско налягане доведоха до доста влажни условия в доста региони през уикенда и през днешния ден има още, изключително в северната част на страната.

Има още неприятни вести, защото се чака дъждът да продължи да вали през цялата седмица, преди да има знак за смяна до идващия уикенд и даже тогава няма индикации за настъпване на доста топло време. Въпреки това в сряда, 5 юни, хората в по-голямата част от страната ще бъдат знойни при 23C условия.

Дългосрочната прогноза на Ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР