Всички абитуриенти мечтаят да изглеждат на бала си перфектно, като

...
Всички абитуриенти мечтаят да изглеждат на бала си перфектно, като
Коментари Харесай

Тази абитуриентка трогна цяла България с роклята си (видео)

Всички зрелостници мечтаят да наподобяват на бала си съвършено, като отделят доста време и деликатно избират тоалета си, грима и прическата. Защото в действителност желаят да впечатлят всички присъстващи на празника.

Но от време на време даже не е нужно да броиш няколко хиляди лв., с цел да направиш положително усещане.

През 2015 година абитуриентката от Казанлък Силвия Читакова съумя да впечатли цяла България. На своя специфичен ден тя се появи с ръчно направена рокля с български претекстове. 

Тя избра за бала си бяла рокля до земята от натурален лен.

Силвия обича да рисува, по тази причина един ден, до момента в който скицира вкъщи ненадейно й хрумва концепцията да си нарисува роклята за бала. Роклята е ушита бързо, само че сложното било да се избродират достоверните шевици по нея.

С нелеката задача се заела жена от казанлъшкото село Копринка. Етно претекстовете били бродирани цели 2 месеца, като били извезани в четири цвята – зелено, алено, жълто и черен силует.

В допълнение към патриотичния си тоалет абитуриентката си поставила достоверен колан с пафти и красиви старинни бижута, които принадлежали на прабаба й.

Пред Българска национална телевизия момичето съобщи и че един ден ще облече същата рокля за сватбата си.

С решението си момичето от града на розите впечатли много хора, стана фаворитка в обществените мрежи и ни подсети, че в никакъв случай не би трябвало да забравяме, че сме българи. 

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР