Финалистката в Ергенът“ и една от най-обсъжданите жени напоследък в

...
Финалистката в Ергенът“ и една от най-обсъжданите жени напоследък в
Коментари Харесай

Алек е бита карта. Надежда Вишева би избрала за мъж друг ерген

Финалистката в „ Ергенът “ и една от най-обсъжданите дами в последно време в страната – Надежда Вишева – даде изявление за подкаста „ Надкаст “, в който разкри любопитни моменти от кухнята на предаването.

В подкаста Вишева съобщи, че като е следяла епизодите се е удивила по какъв начин Алек е успявал да каже на всяка една от дамите в имението това, което желае да чуе.

В гостуването си в „ Преди обед “ обаче тя категорично съобщи, че страстта в нея е отшумявала от ден на ден, като е гледала по какъв начин ергенът се отнася по един и същи метод с всички дами.

Впоследствие диалогът се трансферира върху това, че Алек е бил най-естественият всред всички трима ергени до момента, което даде мотив на Надежда каже:

„ Аз одобрявам и предните двама,, само че в случай че можех да предпочитам, може би трябваше Виктор да е на негово място. Мисля, че щяхме да сме хубава двойка. Не го познавам, само че по този начин си мисля “, съобщи през смях Надежда. 

Интересен от факт от финала е, че видеото, в което Алек им оповестява, че не избира нито една от двете, е било пуснато два пъти.

Това се наложило, тъй като техниката на екипа краткотрайно излязла отвън строя.

Надежда си изяснява това със своя яд, тъй като когато е ядосана, тя постоянно поврежда техниката към себе си.

Надежда показа и че седмици преди финала е усещала някаква неустановеност в държанието на Алек, само че не е предполагала, че завършекът ще бъде подобен. Тя не има вяра и в обясненията на ергена, че е бил влюбен в двете и по тази причина не е взел решение.

„ Не считам, че това беше повода “, безапелационна е Надя.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР