Епичният финал на трети сезон на Ергенът“ отдавна е в

...
Епичният финал на трети сезон на Ергенът“ отдавна е в
Коментари Харесай

Валерия от „Ергенът“ се подигра жестоко с Алек, изкара го мамино синче (видео)

Епичният край на трети сезон на „ Ергенът “ от дълго време е в предишното, само че бъзиците с Алек не стопират. Ергенът, който не избра нито една жена (според мнозина повлиян от майка си), е основен воин на безчет мемета и смешки в обществените мрежи.

Валерия Дакова, която съвсем стигна финала, само че най-после остана без роза, тъй като по този начин и не разкри възприятията си пред Алек, се подигра с него в Инстаграм профила си.

20-годишната моделка сподели занимателно инсталирано видео, в което тя е в ролята на ергена и оповестява на Маги и Надя, че не избира нито една от двете.

Тя е в формален смокинг с папийонка, държи роза и пародира държанието на Алек освен на финала, само че и през целия сезон.

В имитацията си Валерия се изхилва нервно на моменти, тъкмо както правеше Алек, а също така загатва, че чувствените думи, които той изговаряше на влюбените в него гърли, не са откровени, а са подшушнати от екипа.

„ Това, което желая да запомните е, че вие сте съвършени, а аз съм б*клук “, споделя във видеото Валерия. „ В началото си мислех, че не съм, само че когато споделих „ Не “ на 24 дами, а в този момент и на още две, съзнавам в действителност, че съм. “

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valeriya Dakova (@valeriyadakova)

Саркастичната Валерия не пропуща да се избъзика и със зависимостта на ергена от неговата майка, а също така загатва, че високопарните му любовни реплики към дамите в действителност са написани от сценаристите.

Моделът от Дупница си прави гаргара и с безразборното целуване на Алек. Наскоро в телевизионно студио му преброиха общо 130 целувки за трите месеца в имението на любовта.

През цялото видео Валерия си приказва с сякаш суфлиращата майка на ергена – категоричен намек, че го счита за мамино синче.

Интересното е, че една от наранените финалистки – Маги Томова – е реагирала одобрително с емотикон на занимателното актьорско преобразяване на Валерия.

В първото си изявление след финала тя сподели, че възприятията й към този момент са отшумели, тъй като е видяла различен Алек отвън имението.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР