Ричард Гиър е от актьорите, които не обичат да се

...
Ричард Гиър е от актьорите, които не обичат да се
Коментари Харесай

Ричард Гиър показа порасналия си син и всички са възхитени от красотата му

Ричард Гиър е от актьорите, които не обичат да се демонстрират постоянно и да бъдат под блясъка на прожекторите.

Той сполучливо построи кариера надалеч от светлините на прожекторите и се погрижи тримата му сина също да останат надалеч от камерите.

В една от редките си изяви на аления килим звездата от „ Хубава жена “ се появи на кино фестивала в Кан дружно снай-големия си наследник – 24-годишния Хоумър Гиър. 

74-годишният артист пристигна в Кан за примиерата на новия му филм „ О Канада “. С него беше и брачната половинка му, публицистката Алехандра Гиър (бивша Силва), за която се ожени през 2018 година

Ричард и Хоумър Гиър бяха облечени съвсем еднообразно на фестивала, като и двамата мъже бяха облекли черни смокинг якета, съчетани върху бели ризи, черни панталони и черни папийонки.

View this post on Instagram

A post shared by BERENICE SPOSA SPOSO (@berenicesposa)

Хоумър Джеймс Джигме направи Ричард татко за първи път, когато се роди на 6 февруари 2000 година в Ню Йорк от втората брачна половинка на Ричард.

Интернет потребителите пък са очаровани от хубостта на Хоумър. И няма по какъв начин с тази визия: къдрава глава с тъмна коса, лазурни очи, бяла като сняг кожа и усмивката на татко му за милиони долари!

Невъзможно е да не се влюбиш в Хоумър. Таткото на красавеца загатна, че синът му няма самообладание също да се занимава с кино.

View this post on Instagram

A post shared by @homergere

„ Какъв гръмък млад мъж “, „ Моля, кажете ми, аз ли съм единствената, която не знаеше, че Гиър има подобен огромен наследник? “, „ Изглежда съм пропуснала нещо. Дори не осъзнавах, че Ричард има толкоз пораснал и хубав правоприемник “, са част от мненията на почитателите. 

През 2018 година Ричард се ожени за 41-годишната Алехандра Силва. Те са родители на двама сина, Александър, на 5, и 3-годишно дете, чието име не са разкрили обществено.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР