На последната ми работа имах колега, който беше просто идеален

...
На последната ми работа имах колега, който беше просто идеален
Коментари Харесай

Котката е индикатор за благополучието на човек. Внимавайте с хора, които не харесват котки

На последната ми работа имах сътрудник, който беше просто съвършен чиновник: непретенциозен, работлив, ефикасен. Той също беше добър човек и приятел – постоянно беше подготвен да помогне. Освен това беше прелестен фамилен мъж – нямаше неприятни привички, беше правилен и обожаваше жена си и децата си.

Като цяло положителен човек, отвред видяно. Но нещо в него ме притесняваше и дълго време не можех да схвана какво е то.

И тогава разбрах, че той не обича котки. Да, сътрудника си го призна и беше доста смутен, когато жена му донесла котка в къщата.

И тогава се сетих за теорията, че злите хора не харесват котки. Казват, че би трябвало да внимавате с такива хора, тъй като единствено човек с несъвършена карма ненавижда животните, изключително мъркащите.

Смята се, че на практика няма хора, които да са безразлични към котките. Човек или ги обича, или ги ненавижда.

Котките постоянно не се харесват от тези, които имат съществени проблеми в живота си или психически контузии, идващи от детството. Човек, който не е удовлетворен от персоналния си живот, прогонва котките и ги наранява.

Все отново не би трябвало да сме толкоз безапелационни по този въпрос, тъй като светът не постоянно е единствено черен и единствено бял.

Определено има хора, които имат неутрално отношение към едно или друго животно.

Да, човек може да не се трогва от всички котки, да не тича да храни и гали първата котка, която види на улицата, само че и не пречи на тези животни.

А в някои случаи може да им помогне.

Много по-лошо е, когато котка живее в къщата на човек, който самичък не знае за какво е взел да отглежда котка: той не й обръща внимание, храни я апропо и в случай че нещо се обърка, я гони и крещи на животното.

Като цяло би трябвало да разберете, че домашната котка не е просто животно.

Освен обстоятелството, че котката е доктор и психолог, събрани в едно, тя се счита и за сигурен индикатор за благосъстоянието на своите стопани.

Как се показва това? Ммного просто.

Ако всичко е наред в фамилията, тогава котката наподобява спокойна, мирна и щастлива. Има отличен вкус, спи спокоен сън и има лъскава четина, за която грижливо се грижи.

Но в случай че нормалната рутина на животното се промени към по-лошо (домашният любим яде неприятно, нервничи, спи малко, външният му тип е небрежен), тогава това не постоянно е повода за неговото заболяване. Много постоянно по този начин наподобява котка в семейство, където стопаните непрекъснато се карат и са в спор.

Мъркащите усещат настроението на своя човек доста фино; тревожат се и се плашат, когато крещят или даже подвигат ръка. Е, стресът има гибелен резултат върху благосъстоянието на домашния любим, а по-късно и върху външния му тип.

Някои считат, че котките не ссе усещат добре в такива фамилии, тъй като се пробват да поемат цялата отрицателна сила.

Така че би трябвало да погледнете деликатно котката си. Ако тя е щастлива и спокойна, спи в отпусната поза и мърка спокойно до вас, това значи, че в къщата има мир и успокоение, има добра аура и атмосфера.

В противоположен случай би трябвало съществено да помислите за обстоятелството, че нещо би трябвало да се промени във връзките, да се промени към по-добро.

И в случай че нямате предпочитание и мощ да извършите това за себе си, тогава може би си коства да се напрегнете в името на бедната котка?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР