Забавните перничани Михаела и Венци са големите победители в петия

...
Забавните перничани Михаела и Венци са големите победители в петия
Коментари Харесай

Михаела и Венци спечелиха „Един за друг“, зрителите са недоволни (видео)

Забавните перничани Михаела и Венци са огромните спечелили в петия сезон на „ Един за различен “. Те съществиха страховит поврат, завършвайки първи осъществявания с трудности лабиринт. Така двамата завоюваха и парична премия от 74 344 лв..

За първи път бе връчена и премия за най-обичана двойка от 10 000 лв.. Тя също отиде при Михаела и Венци след гласоподаване от останалите двойки в любовната конкуренция.

Зад спечелилите на косъм останаха Софи и Тишо, които обаче изпуснаха плочките си на метри от финалната права.

Зрителите и на „ Един за различен “ недоволни от финала

И въпреки „ Един за различен “ да е рекламирано от Нова като „ най-позитивното любовно риалити “, то в реакциите на феновете след финала няма нищо положително.

На страницата на предаването изобилства от гневни емотикони на фенове, които са гневни не от спечелилите, а от държанието на агитката, която ги поддържаше по трасето.

Продукцията бе извикала за аудитория отпадналите участници, като двойките от така наречен „ Коалиция “ горещо подкрепяха Михаела и Венци.

Хората във фейсбук са гневни от „ злобното “ държание на публиката, като най-вече отрицателни мнения обира Маргарита.

Ето част от мненията:

„ Отново завоюваха двойка която доста много не заслужаваше…. И доста завист и надменно поведение….. Тишо и София заслужаваха да завоюват! Поне в едно предаване няма ли да завоюва положителното държание, а не злобата и омразата. По малкия екран би трябвало да се дава положителният образец, а не простотията на хората! “

„ Най-позитивното предаване? Нещо се объркахте. С тая злобна агитка,всичко опорочихте! Иначе,честито на спечелилите. “

„ Колко злобни млади хора….. Да се радваш злобно на някой че губи, приказва доста за теб…. Дано са си прочели мненията какво са писали всеобщо хората за тях!!! “

Гневът на феновете се укрепва и от това, че не са били обезпечени обособени трасета за всяка от финалните двойки, а те трябваше да се изчакват един различен.

Това е следващото риалити през този сезон, което приключва със противоречив край. Преди дни огромна част от феновете не реагира положително на успеха на Неделя Щонова в „ Денсинг старс “, а другото любовно риалити „ Ергенът “ също разбуни духовете с шокиращия си свършек.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР