Трагедия, пак има полиция. Опашката е от кръговото до светофара

...
</TD
>Трагедия, пак има полиция. Опашката е от кръговото до светофара
Коментари Харесай

Транспортен хаос около Митницата в Пловдив

" Трагедия, отново има полиция. Опашката е от кръговото до светофара на " Кукленско шосе ". Платеният паркинг е цялостен. В случая повода са почивните дни, само че е съвсем всекидневие ". Това заяви читателка на Plovdiv24.bg по отношение на ситуацията в региона на Митница " Пловдив ".

А различен четец добави:

" Здравейте,

Прикачено ви адресирам видео, на което се вижда по какъв начин тирове са паркирали след редица знаци, забраняващи паркирането и престоя. Случката се разиграва всекидневно по двете платна на бул. “Кукленско шосе ", незабавно след Митницата. 

Абсолютно всеки ден, от ранните часове до стъмване, ситуацията там е такова - паркирали най-малко 15 тира в нарушаване на закона, които затрудняват придвижването и основават причина за ПТП. 

Как е допустимо редица институции във втория по величина град да са безсилни пред такова всекидневно и всеобщо прегазване на закона? Може ли да потърсите отговор от общината и Първо РПУ за какво не подхващат ограничения против това безсрамие? Защо жителите, които стопират на " синя зона " да вземем за пример, се наблюдават толкоз прецизно и санкцията им е обезпечена в първите 15 минути, а на този сектор тировете стоят с дни и никой не им търси отговорност? "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР